Dispositivos y accesorios
Onion bhaji
Prep. 25min
Total 45min
20 portions
Ingredientes
-
ajwain seeds (see Tips)1 tsp
-
cumin seeds1 ½ tsp
-
fresh coriander leaves, stalks and roots (see Tips)5 sprigs
-
fresh long green chillies trimmed and cut into halves1 - 2
-
chickpea (besan) flour160 g
-
garlic clove1
-
ground turmeric¼ tsp
-
salt¾ tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
Kashmiri chilli powder½ tsp
-
baking powder (see Tips)½ tsp
-
water100 g
-
brown onions (approx. 500 g), cut into quarters3
-
oil for frying1000 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Sodio
96.6 mg
Proteína
2.1 g
Calorías
531.5 kJ /
126.5 kcal
Grasa
10.6 g
Fibra
1.7 g
Grasa saturada
1.6 g
Carbohidratos
5.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Flavours of India
98 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Chicken tikka masala
1h 10min
Everyday Indian curry paste
30min
Madras curry powder
15min
Bombay aloo
40min
Spiced tomato chutney
30min
Garlic and coriander naan
1h 30min
Beef madras
1h 30min
Coriander chilli chutney
5min
Bhuna gosht
1h 20min
Cucumber and mint raita
30min
Roti
2h