Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Proteína
- 36.1 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 60.3 g
- Grasa saturada
- 32.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 937.8 mg
Recetas alternativas
Spiced lamb pie
40min
Linguine with lemon and prosciutto
25min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30min
Mediterranean seafood with tomato and fennel
30min
Mini pad Thai frittatas
40min
Beef, apricot and pine nut pastilla
1h 20min
Salmon filo spiral
1h 10min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40min
Citrus seafood salad
1h
Fish pie with mashed potato topping
2h
Leek and ham tart
1h 55min