Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Proteína
- 36.1 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 60.3 g
- Grasa saturada
- 32.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 937.8 mg
Recetas alternativas
Fish pie
1h 15min
Hearty seafood chowder
45min
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Black forest Christmas yule log
1h 30min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40min
Linguine with salmon and herbs
25min
Salmon and fennel risotto
30min
Mixed tomato and labne salad
24h 20min
Smoked salmon slice
2h 40min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Lamb shanks with risoni and feta
3h 50min