Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 4 sprigs fresh chives
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 sprigs fresh dill, fronds only
- 30 g brown onion
- 1 garlic clove
- 20 g salted butter
- 50 g pouring (whipping) cream
- 250 g cream cheese, softened
- 1 pinch salt
- 2 pinches ground black pepper
- 20 g lemon juice
- 1 tbsp pickled capers, drained (optional)
- 2 fresh boneless, skinless salmon fillets (approx. 150 g each), cut into pieces (approx. 5 cm)
- 150 g smoked salmon, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 2 sheets puff pastry
- 1 egg yolk, lightly beaten, for glazing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3378.8 kJ / 804.5 kcal
- Proteína
- 36.1 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 60.3 g
- Grasa saturada
- 32.5 g
- Fibra
- 3.5 g
- Sodio
- 937.8 mg
Recetas alternativas
Smoked trout pasta with lemon and capers
35min
Spiced lamb pie
40min
Leek and ham tart
1h 55 min
Chicken and mushroom lasagne
1h 55 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Coulibiac salmon pie
2h 40min
Hearty seafood chowder
45min
Crab and ginger tart with chilli dressing
1h 30min
Fish pie with mashed potato topping
2h
Linguine with salmon and herbs
25min
Almond crusted salmon with asparagus fettuccine
35min
Seafood and corn chowder
40min