Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 350 g large raw prawns
- 20 g nigella seeds
- 1 - 2 fresh green chillies, trimmed and cut into halves
- 30 sprigs fresh coriander (approx. 60 g), leaves, stalks and roots, cut into thirds (see Tips)
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 tsp ginger paste (see Tips)
- ½ tsp salt
- 20 g lemon juice
- 10 g olive oil, plus extra for frying
- 1 lemon, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 735.8 kJ / 175 kcal
- Proteína
- 20 g
- Carbohidratos
- 3.1 g
- Grasa
- 8.4 g
- Grasa saturada
- 1.1 g
- Fibra
- 4.3 g
- Sodio
- 618.5 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Balti coconut fish curry
50 min
Salmon kebabs with coriander chilli mayonnaise
50 min
Marinated white fish fillets with chermoula sauce and couscous salad
1h 10min
Spiced cauliflower pilau
20min
Balinese prawn curry (Russel Blaikie)
1h 45min
Coriander chilli chutney
5 min
Lamb tikka with spicy eggplant
40min
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Pilaf with fragrant tarka
1h 20min
Baingan ka bharta
1h 20min
Bhuna gosht
1h 20min
Coconut fish curry
1h 10min