Eggplant rotolo
TM6 TM5 TM31

Eggplant rotolo

3.8 ( 19 valoraciones )

Ingredientes

  • 20 g olive oil plus extra for drizzling
  • 1 ½ tsp salt plus extra for seasoning
  • 1 tsp ground black pepper plus extra for seasoning
  • 50 g Parmesan cheese cut into pieces (2 cm)
  • 3 pieces lemon peel (approx. 1 x 8 cm strips), no white pith
  • 2 garlic cloves
  • 1 carrot cut into quarters
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 1 celery stalk trimmed and cut into thirds
  • 750 g pork mince
  • 150 g red wine
  • 80 g tomato paste
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 2 tbsp dried Italian herbs
  • 2 eggplants cut into thin slices lengthways (15-18 slices, approx. 5 mm thick)
  • 250 g smooth ricotta cheese
  • 3 sprigs fresh basil leaves only
  • 30 g pine nuts toasted (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
440.7 kcal / 1850.8 kJ
Proteína
36.6 g
Grasa
26.7 g
Carbohidratos
10.7 g
Fibra
7.3 g
Grasa saturada
9 g
Sodio
965.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas