Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken and potatoes
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- salt, to season
- 500 - 600 g chicken tenderloins (see Tips)
- 500 g hot water
- 400 - 500 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 100 g prosciutto, cut into bite-size pieces
- 2 tbsp pickled capers
Salad with buttermilk dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 baby cos lettuce, trimmed and cut into wedges
- Parmesan cheese, shaved, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3752.8 kJ / 893.5 kcal
- Proteína
- 35.5 g
- Carbohidratos
- 53.6 g
- Grasa
- 59 g
- Grasa saturada
- 10.2 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 2869.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Sticky sesame chicken
40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Red pesto chicken salad
35min
Chorizo meatballs and potato stew
40min
Caprese hasselback chicken
40min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken and warm potato salad
55min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chorizo and chicken pasta
50min