Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Chicken and potatoes
- 1 garlic clove
- 40 g olive oil
- 40 g lemon juice (approx. 1 lemon)
- 1 tsp ground sweet paprika
- 1 tsp dried oregano
- 2 pinches ground black pepper
- salt, to season
- 500 - 600 g chicken tenderloins (see Tips)
- 500 g hot water
- 400 - 500 g new baby potatoes, unpeeled and cut into quarters
- 100 g prosciutto, cut into bite-size pieces
- 2 tbsp pickled capers
Salad with buttermilk dressing
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 2 pickled gherkins (approx. 40 g), cut into halves
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 100 g buttermilk
- ¼ tsp salt
- 2 pinches ground black pepper
- 1 - 2 baby cos lettuce, trimmed and cut into wedges
- Parmesan cheese, shaved, to serve (optional)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3752.8 kJ / 893.5 kcal
- Proteína
- 35.5 g
- Carbohidratos
- 53.6 g
- Grasa
- 59 g
- Grasa saturada
- 10.2 g
- Fibra
- 5.8 g
- Sodio
- 2869.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Beef stroganoff
35 min
Chorizo and chicken pasta
50min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15min
Caprese hasselback chicken
40 min
Chicken and warm potato salad
55min
Sticky sesame chicken
40 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40 min
Chicken involtini with sun-dried tomato pesto
50min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35 min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Red pesto chicken salad
35 min