Versiones compatibles
Lemon pepper chicken with zoodles (Thermomix® Spiralizer, TM5)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
-
600
g zucchini, trimmed, 4-5 cm diameter, to fit through feeder tube (see Tip)
- 1 ½ tsp sea salt
- 600 g chicken breast fillets, cut in strips (3 cm)
- ½ tsp ground black pepper
- 1 tbsp plain flour
- 5 sprigs fresh parsley
- 50 g Parmesan cheese, cut into pieces
- 1 - 2 piece lemon peel (1 x 4 cm), no white pith
- 25 g extra virgin olive oil
- 2 garlic cloves
- 150 g leek
- 40 g lemon juice
- 1 tsp Chicken stock paste
- 100 g water
- 250 g pouring (whipping) cream
- ½ tsp paprika
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2383.3 kJ / 569.6 kcal
- Proteína
- 42.5 g
- Carbohidratos
- 17.1 g
- Grasa
- 36.7 g
- Grasa saturada
- 18.3 g
- Fibra
- 3 g
- Sodio
- 1003.3 mg
Recetas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Chicken pad thai
55min
Black bean chilli with guacamole and "corn chips" (Diabetes)
55min
Tandoori chicken pizza
1h 30min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Easy lamb hotpot
2h
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Curried sausages
40min
JJ's 2-step chicken curry
45min
"Marry me" chicken pasta
30min