Creamy coconut chicken curry (open cooking)

4.7 149 valoraciones
Prep. 15min
Total 30min
6 portions

Ingredientes

  • cauliflower cut into florets (approx. 4 cm)
    700 g
  • garlic clove
    1
  • fresh ginger
    10 - 15 g
  • fresh long green chillies trimmed and cut into halves, plus extra sliced to garnish (optional)
    1 - 2
  • brown onion cut into wedges (3-4 cm)
    200 g
  • olive oil
    20 g
  • tandoori paste (see Tips)
    90 g
  • tomato paste
    30 g
  • water
    100 g
  • almond meal (see Tips)
    20 g
  • skinless, boneless chicken thighs cut into pieces (approx. 3 cm)
    500 g
  • sea salt
    1 tsp
  • coconut cream
    90 g
  • fresh coriander leaves only, torn into pieces, to garnish
    6 sprigs

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 866.5 mg
Proteína 20.9 g
Calorías 1147.3 kJ / 274.2 kcal
Grasa 14.7 g
Fibra 5.2 g
Grasa saturada 4.8 g
Carbohidratos 16.6 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...