Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g cheddar cheese
- 2 garlic cloves
- 20 g extra virgin olive oil
- 1 large onion, cut into quarters
- 2 carrots (approx. 250 g), cut into pieces
- 2 celery stalks (approx. 100 g), cut into pieces
- 1 zucchini (approx. 200 g), cut into pieces
- 200 g fresh brown mushrooms, cut into halves
- 500 g beef mince, broken into pieces
- 600 g floury potatoes, red and blue varieties, cut into pieces (1 cm)
- 600 g sweet potato, cut in pieces (2-3 cm)
- 50 g tomato paste
- 40 g plain flour
- 80 g water
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 3 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Dijon mustard
- ¾ tsp ground black pepper
- 1 dried bay leaf
- 1 tsp dried mixed herbs
- 150 g frozen peas
- 30 g salted butter
- 100 g full cream milk
- ½ tsp sea salt
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2590.2 kJ / 619.1 kcal
- Proteína
- 26.9 g
- Carbohidratos
- 59.6 g
- Grasa
- 31 g
- Grasa saturada
- 12.9 g
- Fibra
- 9.2 g
- Sodio
- 582.6 mg
Recetas alternativas
Chicken and risoni bake
1h 15 min
Chunky bolognese
50 min
Low waste chicken lasagne
1h 30 min
No fail mash potato
20 min
Family Meatloaf
1h 10 min
Chicken, spinach and leek risotto
30 min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Lamb sausage ragu
30 min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Curried sausages
40 min
Creamy beef curry
1h 15 min
Traditional sausage rolls
50 min