Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to brush
- 3 garlic cloves
- 1 brown onion, cut into wedges
- 100 g celery stalks, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 250 g carrot, cut into pieces (approx. 3 cm)
- 150 g pancetta, cut into pieces
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 2 sprigs fresh sage, leaves only
- 2 sprigs fresh rosemary, leaves only
- ¼ tsp dried chilli flakes
- 2 dried bay leaves
- 200 g dry red wine
- 1200 g boneless lamb shoulder, cut into pieces (approx. 6-7 cm)
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 50 g tomato paste
- 300 g tomato passata
- 1 - 2 pinches white sugar
- 1 - 2 pinches sea salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1300 g potatoes, peeled and cut into thick slices (approx. 1 cm)
- 150 g frozen peas
- 150 g cold water
- 1 tbsp cornflour
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3987.8 kJ / 953.1 kcal
- Proteína
- 44.5 g
- Carbohidratos
- 59.4 g
- Grasa
- 57.4 g
- Grasa saturada
- 22.7 g
- Fibra
- 10.5 g
- Sodio
- 410.9 mg
Recetas alternativas
Cottage pie
1h 30min
Lala's creamy lemon butter chicken
1h 10min
Chicken and risoni bake
1h 15min
Creamy beef curry
1h 15min
Lamb sausage ragu
30min
Shredded Lamb ragù
1h 25 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
The Ultimate Guiness Pot Roast
3h 25min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min
Apricot Chicken
35min