"Fake-away" Mongolian Beef Noodles

4.1 185 valoraciones
Prep. 10min
Total 35min
6 portions

Ingredientes

  • beef rump steak cut into thin slices, (½ cm)
    600 g
  • bicarbonate of soda
    2 tsp
  • Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
    65 g
  • fresh Chinese egg noodles
    500 g
  • vegetable oil
    50 g
  • garlic cloves
    3
  • piece fresh ginger cut into pieces
    4 ½ cm
  • brown onion cut into thin wedges
    1
  • carrots sliced thinly
    2
  • broccoli broken into small florets
    200 g
  • red capsicum deseeded, cut into pieces (2 cm)
    1
  • water
    75 g
  • dark soy sauce
    60 g
  • Chicken stock paste
    2 tsp
  • oyster sauce
    60 g
  • brown sugar
    40 g
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cornflour
    2 tsp
  • spring onion/green onion trimmed, finely sliced, to serve
    2
  • fresh red chilli sliced to serve
  • soy sauce to serve

Dificultad

fácil


Inf. nutricional por 1 portion

Sodio 1352.6 mg
Proteína 35.6 g
Calorías 2883.8 kJ / 689.2 kcal
Grasa 24.7 g
Fibra 5.6 g
Grasa saturada 7 g
Carbohidratos 78.6 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...