
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1400 g boiling water
- 1 tsp salt plus extra to season
- 250 g dried risoni pasta
- 4 chicken breasts (approx. 200 g each), cut deep slits (1 cm apart) into each breast (do not cut all the way through)
- 18 - 20 semi sun-dried tomato strips in oil (oil reserved for drizzling)
- 100 g fresh mozzarella cut into thin slices (5 mm), then cut into halves
- ground black pepper to season
- 2 tbsp basil pesto (see Tip), plus extra to serve (optional)
- 2 bunches asparagus trimmed and cut into pieces (4 cm)
- 200 g cherry tomatoes
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 615.2 kcal / 2584 kJ
- Proteína
- 63.5 g
- Grasa
- 13.5 g
- Carbohidratos
- 54.6 g
- Fibra
- 8.4 g
- Grasa saturada
- 4.9 g
- Sodio
- 380.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Spice-rubbed chicken with maple glaze
25min
Greek lamb rolls with yoghurt dressing
40min
Chicken and warm potato salad
55min
Cranberry and Camembert stuffed chicken
45min
Remoulade chicken with prosciutto potatoes
40min
Pork cannelloni with vegetable sauce
1h
Lamb and feta meatballs
30min
Lamb cutlets with pumpkin and pistachio salad
40min
Pumpkin and antipasto risoni salad
35min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Turkey taco salad bowl
15min