Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 60 g fresh baby spinach leaves
- 175 g green beans, trimmed
- 1 bunch broccolini, trimmed and cut into thirds
- 12 medium raw prawns, peeled and deveined
- 100 g sugar snap peas, trimmed and cut into halves lengthways
- 2 garlic cloves
- 2 - 3 cm piece fresh turmeric, peeled
- 2 tsp olive oil
- 12 fresh curry leaves
- 400 g coconut milk
- 200 g liquid vegetable stock (see Tips)
- 2 tsp coconut sugar
- 600 g firm white fish fillets, pin boned and cut into pieces (3-4 cm)
- sea salt, to season (optional - see Tips)
- fresh coriander leaves, to serve
- cooked rice, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2023.1 kJ / 481.7 kcal
- Proteína
- 35.7 g
- Carbohidratos
- 48.5 g
- Grasa
- 14.9 g
- Fibra
- 4.9 g
En colecciones
Recetas alternativas
Fish pie
1h 15min
Prawn and noodle stir-fry
25min
Salmon with ginger sauce and spiced cashews
30 min
Chilli lime prawns with soba noodles
25min
Kangaroo harissa polpette with lentils and kale
45min
Miso salmon broth
40min
Flaky salmon pie with herb dressing
40min
Mussels in turmeric and ginger broth
20 min
Turmeric fish
30 min
Steamed red curry fish (Matt Sinclair)
30 min
Fish with ginger lime sauce
35min
Coconut fish curry
1h 10min