Veal pizzaiola
TM6 TM5

Veal pizzaiola

4.3 ( 12 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g lean veal steak or veal schnitzel, cut into thin pieces (5 mm - 1 cm thick)
  • 40 g olive oil
  • ½ tsp sea salt plus extra to taste
  • 1 sprig fresh oregano leaves only, finely chopped or 1/4 tsp dried oregano
  • 250 g potatoes thinly sliced (approx. 1-2 mm)
  • 1 garlic clove
  • 1 brown onion (approx. 150 g), cut into halves
  • 400 g canned diced tomatoes
  • 40 g pitted Kalamata olives sliced
  • ¼ tsp ground black pepper plus extra to taste
  • 150 g broccoli broken into florets

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
327.3 kcal / 1369.3 kJ
Proteína
30.4 g
Grasa
13.7 g
Carbohidratos
21.4 g
Fibra
4.6 g
Grasa saturada
2.2 g
Sodio
411.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas