Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 600 - 800 g chicken tenderloins
- 3 garlic clove
- 1 tsp Dijon mustard
- 20 g lemon juice
- 4 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 150 g leeks, white part only, cut into pieces (2 cm)
- 1 celery stalk, cut into pieces (2 cm)
- 3 carrots ; 1 cut into pieces (2 cm) and 2 cut into thin slices (3 mm)
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 50 g salted butter
- 300 g sparkling wine
- 50 g water
- 1 tsp Chicken stock paste (see Tip)
- 2 potatoes, peeled and cut into thin slices (3 mm)
- 1 zucchini, cut into slices (1 cm)
- 1 tsp salt
- ground black pepper, to taste
- 1 tsp dried oregano
- 100 g double cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2356.8 kJ / 561 kcal
- Proteína
- 49.4 g
- Carbohidratos
- 16.7 g
- Grasa
- 31.4 g
- Grasa saturada
- 16.5 g
- Fibra
- 8 g
- Sodio
- 1018.8 mg
Recetas alternativas
Chicken and cashews
55min
Beef stroganoff
35 min
Creamy honey mustard chicken
1h
Beef and mushroom hot pot
2h
All-in-one 'roast' beef
1h 30min
Chicken with creamy vegetable sauce
35 min
Chicken rolls with apples, sweet potatoes and curry sauce
1h 25min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30 min
Beef Burgundy
1h 45min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Chicken and capsicum souvlaki with rice
1h 5min
Chicken and sweet corn soup
30 min