Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 brown onion, cut into halves
- 30 g olive oil, plus extra for greasing and brushing
- 2 tsp ground cumin
- 1 tbsp ground cinnamon, plus extra for dusting
- 2 tsp ground coriander
- 2 tsp fennel seeds
- 1 pinch saffron
- 500 g beef mince
- 80 g water
- 1 tsp Vegetable stock paste (see Tip)
- 20 g pine nuts, plus extra for garnishing
- 150 g dried apricots, cut into quarters
- 50 g sultanas (opcional)
- 1 lemon, zest and juice
- 8 sheet filo pastry
- icing sugar, for dusting
- Inf. nutricional
- por 1 portions
- Calorías
- 1915.8 kJ / 456.1 kcal
- Proteína
- 23.8 g
- Carbohidratos
- 31.6 g
- Grasa
- 25 g
- Fibra
- 6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken and cashews
55 min
Beef stroganoff
35 min
Chilli beef with lemon feta
30 min
Sausage and butter bean winter stew
25 min
Chicken in peanut sauce with chilli-cucumber salad
35 min
Lamb with pumpkin and lentils
50 min
Beef and pepper ragu
2h 15min
Harissa lamb with green couscous
40 min
Lemon and lamb pie with filo topping
2h 40 min
Southern-style pork and bean casserole
40 min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25 min
Beef goulash with dumplings
1h 45 min