Thai pork with green mango salad (Diabetes)
TM6 TM5 TM31

Thai pork with green mango salad (Diabetes)

4.8 ( 6 valoraciones )

Ingredientes

  • 500 g pork fillet trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 40 g Thai green curry paste gluten free (see Tips)
  • 2 fresh bird's eye chillies trimmed and deseeded if preferred
  • 1 makrut lime leaf stalk removed
  • 60 g fresh coriander roots and stems only
  • 17 g fish sauce gluten free
  • 15 g maple syrup
  • 2 fresh limes peeled, no white pith and juiced, plus extra cut into wedges to serve
  • 1000 g water
  • 200 g green beans trimmed
  • 125 g vermicelli bean thread noodles
  • 2 green mangos peeled, cheeks removed and cut into julienne
  • 200 g cherry tomatoes cut into halves
  • 6 sprigs fresh Thai basil leaves only
  • 2 tbsp unsalted peanuts roasted and coarsely chopped, to serve

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
382.5 kcal / 1597.5 kJ
Proteína
32.8 g
Grasa
5.8 g
Carbohidratos
47 g
Fibra
6.3 g
Grasa saturada
1.8 g
Sodio
787.5 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas