Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
TM6 TM5

Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)

3.4 ( 9 valoraciones )

Ingredientes

  • 70 g red quinoa rinsed and drained
  • water to soak
  • 50 g Thai red curry paste (see Tips)
  • 4 makrut lime leaves stalk removed and torn into pieces
  • 4 sprigs fresh coriander stems (1 cm of the stem) and roots, leaves reserved
  • 60 g coconut milk plus an extra 1 tbsp
  • 600 g boneless snapper fillets cut into portions (approx. 2 cm thickness - see Tips)
  • 500 g sweet potato peeled and cut into slices (1 cm thick)
  • 1 lime juiced
  • 300 g Chinese broccoli trimmed and cut into pieces (3 cm)
  • 1 long red chilli thinly sliced, to garnish

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
352.5 kcal / 1470 kJ
Proteína
36.5 g
Grasa
7 g
Carbohidratos
32.5 g
Fibra
9.5 g
Grasa saturada
2.3 g
Sodio
770 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas