Versiones compatibles
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Proteína
- 153 g
- Carbohidratos
- 83 g
- Grasa
- 53 g
- Grasa saturada
- 16 g
- Fibra
- 25 g
- Sodio
- 628 mg
Recetas alternativas
Apricot Chicken
35 min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35 min
Pork, sage and prune casserole with winter veg mash (Diabetes, TM6)
45min
Lamb biryani with vegetable curry
1h 30min
Smoky bean and tomato bowl (Diabetes, TM6)
30 min
Creamy beef curry and rice
1h 15min
Creamy chicken curry and rice
45min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10min
Creamy beef curry
1h 15min
Spanish chicken tomato stew (Diabetes)
40 min
Tex-mex salmon burrito bowl (Diabetes)
35 min
Chicken meatballs in smoky tomato and eggplant sauce
50min