Versiones compatibles
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 450 g cauliflower, cut into florets
- 80 g onion, cut into halves
- 7 sprigs fresh coriander, leaves only
- 4 tsp extra virgin olive oil
- 1 tsp ground cumin
- 2 tsp curry powder (see Tip)
- ½ tsp ground cardamom
- ¼ tsp ground cloves
- ¼ tsp ground black pepper
- 400 g canned cherry tomatoes, no-added salt
- 120 g water
- 400 g canned chickpeas, no-added salt, rinsed and drained
- 140 g natural yoghurt, high protein (see Tip)
- 400 g boneless lamb leg steaks, cut into pieces (2 cm)
- Inf. nutricional
- por 4 portions
- Calorías
- 6100 kJ / 1460 kcal
- Proteína
- 153 g
- Carbohidratos
- 83 g
- Grasa
- 53 g
- Grasa saturada
- 16 g
- Fibra
- 25 g
- Sodio
- 628 mg
Recetas alternativas
Chicken laksa
30min
Shredded Lamb ragù
1h 25min
Chicken Tikka Masala Pasta
45min
Middle Eastern open chicken pie (Diabetes, TM6)
1h 30min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Makrut lime fish curry with quinoa (Diabetes)
1h 35min
Teriyaki salmon with edamame and cucumber (Diabetes)
50min
Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter
50min
Thai pork with green mango salad (Diabetes)
45min
Easy lamb hotpot
2h
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min
Capsicum chicken and summer squash (Diabetes)
40min