Southern-style pork and bean casserole
TM6 TM5

Southern-style pork and bean casserole

4.5 (48 valoraciones )

Ingredientes

  • 1 brown onion, cut into quarters
  • 2 garlic cloves
  • 20 g extra virgin olive oil
  • 250 g pork tenderloin, all visible fat removed and cut into pieces (2 cm)
  • 150 g diced bacon
  • 1 - 2 pinches salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 2 tsp ground smoked paprika
  • ¼ tsp chilli powder
  • 400 g canned chopped tomatoes
  • 400 g canned cannellini beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 400 g canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 250 g after draining)
  • 2 tbsp tomato paste
  • 2 tsp English mustard
  • 1 tsp Chicken stock paste (see Tips)
  • 400 g water
  • 3 tbsp fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 4 tbsp natural yoghurt

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1768.8 kJ / 421 kcal
Proteína
36 g
Carbohidratos
34.6 g
Grasa
10.6 g
Grasa saturada
2.9 g
Fibra
16.8 g
Sodio
1750.6 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas