
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 1 - 2 brown onions (approx. 180 g), cut into quarters
- 1 bunch fresh coriander leaves, stalks and roots (approx. 20 g), cut into thirds, plus extra to serve (see Tips)
- 30 g vegetable oil
- 1 tsp black mustard seeds
- 5 cardamom pods (green), crushed
- 1 cinnamon quill
- 2 dried bay leaves
- 800 g boneless lamb shoulder cut into cubes (4 cm) (see Tips)
- 2 tbsp tomato paste
- ½ tsp Kashmiri chilli powder
- ¼ tsp ground turmeric
- 1 ½ tsp garam masala (see Tips)
- ¾ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 10 g garlic paste (see Tips)
- 20 g ginger paste (see Tips)
- natural yoghurt to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 678.5 kcal / 2849.8 kJ
- Proteína
- 35.1 g
- Grasa
- 57.6 g
- Carbohidratos
- 6.3 g
- Fibra
- 3.7 g
- Grasa saturada
- 21 g
- Sodio
- 677.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Sri Lankan red beef curry
1h 40min
Murgh makhani (Butter chicken)
1h 15min
Chicken korma
45min
Chicken tikka masala
1h 10min
Chicken in yoghurt
30min
Kuruma iraichchi with coconut roti
1h 40min
Lamb dhansak
25h 45min
Beef madras
1h 30min
Rogan josh
1h 35min
Coconut lamb curry
2h
Lamb saag
1h 30min