Versiones compatibles
Pork and shiitake mushroom rice paper rolls with Holy Trinity sauce
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Holy Trinity sauce
- 80 g oyster sauce
- 70 g rice wine vinegar
- 40 g Sriracha® sauce
Rice paper rolls
- 150 g fresh shiitake mushrooms
- 40 g vegetable oil, plus extra for greasing and brushing
- 150 g Chinese cabbage (wombok), cut into pieces (5 cm)
- 1 garlic clove
- 10 g fresh ginger, peeled
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into thirds
- 300 g pork mince
- 2 tsp white pepper
- 45 g light soy sauce
- 15 g Shaoxing wine
- 10 g sesame oil
- 500 g water
- 15 rice paper roll wrappers (see Tips)
- 30 g sesame seeds, toasted, for garnishing
- fresh coriander, leaves only, for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 560.5 kJ / 133.5 kcal
- Proteína
- 6.5 g
- Carbohidratos
- 3.4 g
- Grasa
- 10.1 g
- Grasa saturada
- 1.9 g
- Fibra
- 1.1 g
- Sodio
- 472.8 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Kung Pao chicken
1h 30min
Sticky chicken
24h 35 min
San choy bau (Matt Sinclair)
30min
Pork san choy bau
25min
Coconut poached chicken salad
45min
Thai beef salad
1h 15 min
Prawn yakisoba (TM6 only)
35min
Chinese five spice beef cheeks
4h 25min
Prawn and pork pops with turmeric lime sauce
1h 5min
Coconut turmeric fish curry
40min
Miso chicken noodle soup (gut health)
30min
Wonton soup (pork)
45min