Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 300 g milk
- 1 tsp vanilla bean paste
- 4 cardamom pods, crushed
- 2 pieces orange zest, no white pith (4 cm strips)
- 40 g honey, plus extra to drizzle
- 3 eggs
- 15 g cornflour
- 4 fresh figs, cut into halves
- 1 tbsp caster sugar, to sprinkle
- 200 g pouring (whipping) cream
- 80 g soft nougat, cut into pieces (1 cm - see Tip)
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1896.6 kJ / 451.6 kcal
- Proteína
- 11.7 g
- Carbohidratos
- 38 g
- Grasa
- 28.7 g
- Grasa saturada
- 14.6 g
- Fibra
- 3.2 g
- Sodio
- 139.6 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Gin and tonic drizzle cake
1h
Rhubarb and ginger gin fizz
336h 10min
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2h 30min
Gruyère and asparagus Dutch baby pancake
50min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Pears in red wine
3h 20 min
Duck confit with lentil & orange salad
15h 40min
Pear mulled wine
30 min
Christmas tiramisu
24h 20 min
Bianca Mazur's Frozen Turkish delight martini
12h 5min
Rum and raisin ice cream
24h 10min
New York-style cheesecake with strawberry sauce
26h 10min