Double ginger and pear cake
TM6 TM5 TM31

Double ginger and pear cake

3.9 (11 valoraciones )

Ingredientes

Caramel

  • 50 g salted butter
  • 100 g dark brown sugar
  • 4 pears (Bosc variety), cut into thin slices (5 mm) lengthways

Ginger cake

  • 6 pieces stem ginger (approx. 60 g) (see Tips)
  • 125 g salted butter
  • 250 g golden syrup
  • 50 g stem ginger syrup (from stem ginger jar)
  • 1 ½ tbsp ground ginger
  • ¾ tsp ground cinnamon
  • 150 g dark brown sugar
  • 375 g self-raising flour
  • 1 ½ tsp bicarbonate of soda
  • 3 eggs
  • 360 g full cream milk

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1480.6 kJ / 352.5 kcal
Proteína
5.1 g
Carbohidratos
56.9 g
Grasa
11.2 g
Grasa saturada
6.8 g
Fibra
2.7 g
Sodio
426.7 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas