
Versiones compatibles
Honey poached pears with chocolate sauce and nut crumble
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Nut crumble
- 20 g pecans
- 10 g walnuts
- 20 g shredded coconut
- 20 g rolled oats
- ½ tsp ground cinnamon
- 1 tbsp honey
Honey poached pears
- 4 pears (approx. 200 g each), peeled
- 1000 g water
- 1 cinnamon quill
- 1 cm piece fresh ginger peeled
- 1 vanilla bean seeds scraped, seeds and pod reserved
- 50 g honey
- ¼ tsp salt
Chocolate sauce
- 100 g dark chocolate (70% cocoa)
- 50 g full cream milk
- 1 tbsp honey
- fresh mint leaves for garnishing
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 371.8 kcal / 1562 kJ
- Proteína
- 4.4 g
- Grasa
- 20.3 g
- Carbohidratos
- 43.6 g
- Fibra
- 3.5 g
- Grasa saturada
- 10.1 g
- Sodio
- 170 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mini chive pikelets with mushrooms
1h
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Spiced poached pears with vanilla cheesecake and gingernut crumb
5h 30min
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min
Sweet shortcrust pastry
1h 50min
Shortcrust pastry
5min
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25h 15min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Double ginger and pear cake
1h 35min
Parsnip and bean mash
25min
Sour cream pastry
25min