Brinjal (eggplant pickle)
TM6 TM5 TM31

Brinjal (eggplant pickle)

5.0 (51 valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g fresh ginger, peeled and cut into slices (2 mm)
  • 1 fresh long green chilli, cut into halves
  • 2 garlic cloves
  • 2 tsp ground turmeric
  • 2 tsp ground ginger
  • ½ tsp chilli powder
  • 150 g malt vinegar
  • 110 g brown sugar
  • 1 ½ tsp cumin seeds
  • 1 ½ tsp fenugreek seeds
  • 130 g vegetable oil or light olive oil
  • 1 tbsp sea salt
  • 600 g eggplant, cut into pieces (1 cm)

Inf. nutricional
por 1010 g
Calorías
7423 kJ / 1767 kcal
Proteína
10.1 g
Carbohidratos
126.3 g
Grasa
136.4 g
Grasa saturada
16 g
Fibra
20.2 g
Sodio
9237.1 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas