Dispositivos y accesorios
Gin and tonic sorbet with cucumber
Prep. 15min
Total 12h
6 portion
Ingredientes
Sorbet
-
sugar100 g
-
tonic water200 g
-
tonic water frozen into ice cubes200 g
-
cucumber peeled and cut into pieces (2 cm)325 g
-
lemon juice25 g
-
gin70 g
Lemon and mint tuile
-
blanched almonds50 g
-
unsalted butter30 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour50 g
-
egg whites2
-
lemon zest only, no white pith1
-
fresh mint leaves only1 sprig
-
salt1 pinch
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
83.1 mg
Proteína
4.6 g
Calorías
1045.7 kJ /
248.8 kcal
Grasa
9 g
Fibra
2 g
Grasa saturada
2.1 g
Carbohidratos
38.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Beat the heat
23 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Citrus margarita
10min
Chocolate mousse
3h 20min
Salted caramel soufflés
35min
Duck and cherry salad
45min
Peanut butter parfait, chocolate bark and raspberries
8h 30min
Peach Bellini
5min
Brandy cream
15min
Asian crab cakes with wasabi mayonnaise
1h 30min
White chocolate mousse cups
3h 35min
Tiraccino
1h 5min
Gin and cucumber cooler
10min
Mojito-style cocktail
10min