Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Soaking
- 200 g raw cashews (see Tips)
- 1 tsp salt
- filtered water, for soaking
Beetroot dip
- 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
- salt, to season
- ground black pepper, to season
- 2 tbsp extra virgin olive oil, plus extra for covering dip
- 1 garlic clove
- 2 dairy free probiotic capsules, contents only (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 660 g
- Calorías
- 6546.7 kJ / 1564.7 kcal
- Proteína
- 44.6 g
- Carbohidratos
- 109.5 g
- Grasa
- 115.6 g
- Grasa saturada
- 19.8 g
- Fibra
- 20.7 g
- Sodio
- 2740.9 mg
Recetas alternativas
Cauliflower rice pilaf with sweet potato
40min
Frozen strawberry cheesecake
24h
Maca chocolate bark
50min
Pistachio cheesecakes with mango
2h 30min
Basil, avocado and hemp pesto
5min
Cauliflower and ricotta pizza bases with blue cheese, pear and prosciutto
1h 50min
Fennel, asparagus and camembert salad
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Gluten free Mediterranean bread
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Seeded sheet crackers (Toddlers and beyond)
1h 30min
Raw chocolate beetroot cake
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Gluten free ANZAC biscuits
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Gluten free carrot and almond cake
2h 30min