Fermented beetroot dip
TM6 TM5

Fermented beetroot dip

5.0 ( 6 valoraciones )

Ingredientes

Soaking

  • 200 g raw cashews (see Tips)
  • 1 tsp salt
  • filtered water for soaking

Beetroot dip

  • 500 g beetroot (approx. 3 beetroots), peeled and cut into pieces (approx. 3 cm)
  • salt to season
  • ground black pepper to season
  • 2 tbsp extra virgin olive oil plus extra for covering dip
  • 1 garlic clove
  • 2 dairy free probiotic capsules contents only (see Tips)

Inf. nutricional
por 660 g
Calorías
1564.7 kcal / 6546.7 kJ
Proteína
44.6 g
Grasa
115.6 g
Carbohidratos
109.5 g
Fibra
20.7 g
Grasa saturada
19.8 g
Sodio
2740.9 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas