Dispositivos y accesorios
Feijoa chutney
Prep. 15min
Total 1h 15min
1 Total recipe
Ingredientes
-
brown onion cut into halves250 g
-
Granny Smith apples (approx. 250 g), cored and cut into quarters2
-
feijoas (approx. 9-10 feijoas), washed, trimmed and cut into pieces (approx. 3 cm)750 g
-
brown sugar (see Tips)200 - 250 g
-
apple cider vinegar (see Tips)150 g
-
curry powder1 tbsp
-
salt2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 Total recipe
Sodio
405 mg
Proteína
11.6 g
Calorías
6246.3 kJ /
1487.2 kcal
Grasa
3.6 g
Fibra
40.9 g
Grasa saturada
0.9 g
Carbohidratos
341.4 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Feijoas
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Lolly cake
4h 5min
Afghan biscuits
25min
Tomato relish
2h 10min
Seeded sausage rolls
50min
Feijoa jelly
27h 40min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Caramel feijoa upside down cake
1h 10min
Date and nut loaf
1h 20min
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Quick beetroot relish
40min
Lemon or lime butter
15min