Dispositivos y accesorios
Caramel feijoa upside down cake
Prep. 20min
Total 1h 10min
8 portions
Ingredientes
Topping
-
olive oil spray for greasing
-
unsalted butter cut into pieces100 g
-
brown sugar150 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
feijoas trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)3 - 6
Cake
-
unsalted butter softened70 g
-
caster sugar100 g
-
plain flour200 g
-
ground ginger1 tsp
-
ground cinnamon1 tsp
-
milk150 g
-
natural yoghurt50 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
174.8 mg
Proteína
4.3 g
Calorías
1681.1 kJ /
400.3 kcal
Grasa
18.6 g
Fibra
3 g
Grasa saturada
12 g
Carbohidratos
54.7 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Focus on Feijoas
8 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Cinnamon chocolate self-saucing pudding
1h 5min
Baklava cheesecake
25h 45min
Feijoa jelly
27h 40min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1h 20min
Feijoa chutney
1h 15min
Feijoa crumble slice
1h 5min
Lemon delicious
1h 5min
Quick fruit sponge
35min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Ginger slice
1h 35min
Afghan biscuits
25min
Caribbean carrot cake
2h 10min