Caramel feijoa upside down cake
TM6 TM5

Caramel feijoa upside down cake

4.8 (36 valoraciones )

Ingredientes

Topping

  • olive oil spray, for greasing
  • 100 g unsalted butter, cut into pieces
  • 150 g brown sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • 3 - 6 feijoas, trimmed, peeled and cut into slices (1 cm - see Tips)

Cake

  • 70 g unsalted butter, softened
  • 100 g caster sugar
  • 200 g plain flour
  • 1 tsp ground ginger
  • 1 tsp ground cinnamon
  • 150 g milk
  • 50 g natural yoghurt
  • 1 tsp bicarbonate of soda

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1681.1 kJ / 400.3 kcal
Proteína
4.3 g
Carbohidratos
54.7 g
Grasa
18.6 g
Grasa saturada
12 g
Fibra
3 g
Sodio
174.8 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas