Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 75 g unsalted butter, chilled and cut into pieces, plus extra to grease
- 170 g plain flour, plus extra to dust
- 1 pinch sea salt
- ½ tsp natural vanilla extract
- 50 g water
Topping
- 1000 g apples, peeled and cored (cut into halves or quarters fit through feeder tube - see Tips)
- 30 g white sugar
- 20 g unsalted butter
- honey, warmed, to brush (see Tips)
- Inf. nutricional
- por 1 slice
- Calorías
- 1015.7 kJ / 242.8 kcal
- Proteína
- 2.7 g
- Carbohidratos
- 37.3 g
- Grasa
- 10.1 g
- Grasa saturada
- 6.2 g
- Fibra
- 3.6 g
- Sodio
- 17.8 mg
Recetas alternativas
Vegetarian sausage rolls with spelt pastry
1h 40 min
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM6)
45 min
Fried Apple Curls with Vanilla Custard
25 min
Rhubarb, orange and almond Cake
1h 30 min
German cinnamon stars (Zimtsterne)
1h 30 min
Creamy broccoli soup with crispy quinoa (Diabetes)
1h 5 min
Cheat's Kaiser rolls
2h 30min
Steamed wholemeal bread
2h
Freeform basic bread
1h 35min
Whole Lemon Olive Oil Bundt Cake
1h 30 min
Little sticky date puddings with salted toffee sauce
50 min
Coleslaw (Thermomix® Cutter TM6)
10 min