
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Sponge
- 3 eggs
- 100 g caster sugar
- 1 tsp vanilla bean paste
- 100 g self-raising flour
White chocolate mousse
- 160 g coconut milk
- 1 ½ tsp gelatine powder
- 250 g white chocolate broken into pieces
- 80 g cream cheese
- 450 g thickened cream
- 1 tsp vanilla bean paste
Passionfruit syrup
- 50 g water
- 50 g caster sugar
- 1 fresh passionfruit pulp strained
Assembly
- 2 fresh mangoes thinly sliced
- 1 fresh pineapple peeled, halved horizontally, cored and cut into 2 cm pieces, half reserved for pineapple flowers (optional -see Tips)
- 2 fresh passionfruit pulp removed
- 300 g pouring (whipping) cream
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 550.7 kcal / 2304 kJ
- Proteína
- 6.8 g
- Grasa
- 35.5 g
- Carbohidratos
- 53.2 g
- Fibra
- 2.7 g
- Grasa saturada
- 22 g
- Sodio
- 188.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Milo® mousse
1h 5min
Molten chocolate cake
45min
Brandy snaps
30min
NZ mustard sauce
15min
Prawn and saffron arancini
25h
Delicious lemon pudding
55min
Strawberry and meringue semifreddo
12h 15min
Raw snickers slice
55min
Best ever carrot cake
1h 35min
Traditional sausage rolls
50min
Only the best chocolate chip cookies ever
25min
Better banana cake
45min