Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Suet pastry
- 200 g plain flour
- 100 g suet mix (see Tips)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp mustard powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 120 g cold water
Steak and kidney filling
- 20 g oil
- 1 brown onion, cut into halves
- 600 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 200 g lamb kidneys, cut into quarters and white cores removed
- 2 carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g fresh mushrooms, cut into slices
Assembly
- butter, for greasing
- 2200 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2232.4 kJ / 531.5 kcal
- Proteína
- 27.4 g
- Carbohidratos
- 32.6 g
- Grasa
- 31.8 g
- Grasa saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 492.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Mongolian lamb hot pot
3h 25min
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pea and ham soup
2h 20min
Steak and Kidney Pudding
5h
Christmas cake
196h 35min
Rhubarb and vanilla rhumba
25min
Lamb's fry with bacon
1h 20min
Thai-style fish cakes
30min
Citrus marmalade
2h 20min
Traditional Christmas cake
3h 15min