Steak and kidney pudding

Steak and kidney pudding

5.0 5 valoraciones
Prep. 30min
Total 3h 45min
6 portions

Ingredientes

Suet pastry
  • plain flour
    200 g
  • suet mix (see Tips)
    100 g
  • fresh thyme leaves only
    5 sprigs
  • mustard powder
    1 tsp
  • salt
    ¼ tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • cold water
    120 g
Steak and kidney filling
  • oil
    20 g
  • brown onion cut into halves
    1
  • gravy beef cut into pieces (3 cm)
    600 g
  • lamb kidneys cut into quarters and white cores removed
    200 g
  • carrots peeled and cut into pieces (2-3 cm)
    2
  • plain flour
    1 tbsp
  • tomato paste
    1 tbsp
  • Worcestershire sauce
    2 tbsp
  • Vegetable stock paste (see Tips)
    1 tbsp
  • water
    100 g
  • salt
    ½ tsp
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • fresh mushrooms cut into slices
    200 g
Assembly
  • butter for greasing
  • water
    2200 g

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 531.5 kcal / 2232.4 kJ
Proteína 27.4 g
Grasa 31.8 g
Carbohidratos 32.6 g
Fibra 4.4 g
Grasa saturada 13.8 g
Sodio 492.3 mg

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...