Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Suet pastry
- 200 g plain flour
- 100 g suet mix (see Tips)
- 5 sprigs fresh thyme, leaves only
- 1 tsp mustard powder
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 120 g cold water
Steak and kidney filling
- 20 g oil
- 1 brown onion, cut into halves
- 600 g gravy beef, cut into pieces (3 cm)
- 200 g lamb kidneys, cut into quarters and white cores removed
- 2 carrots, peeled and cut into pieces (2-3 cm)
- 1 tbsp plain flour
- 1 tbsp tomato paste
- 2 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tbsp Vegetable stock paste (see Tips)
- 100 g water
- ½ tsp salt
- ½ tsp ground black pepper
- 200 g fresh mushrooms, cut into slices
Assembly
- butter, for greasing
- 2200 g water
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2232.4 kJ / 531.5 kcal
- Proteína
- 27.4 g
- Carbohidratos
- 32.6 g
- Grasa
- 31.8 g
- Grasa saturada
- 13.8 g
- Fibra
- 4.4 g
- Sodio
- 492.3 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Currywurst (sausages with curry ketchup)
20min
Pork and gravy with red wine cabbage
1h 10min
Christmas cake
196h 35min
Steak and Kidney Pudding
5h
Cecina and goat's cheese croquettes
9h 20 min
Crayfish Pies
1h 15min
Traditional Christmas cake
3h 15min
Lamb's fry with bacon
1h 20 min
Prawn and trout terrine with horseradish cream
3h 25min
Beef Burgundy
1h 45min
Orange Campari marmalade
1h 35 min
Quick fruit cake
2h