Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Proteína
- 31.6 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 261.6 g
- Grasa saturada
- 20.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 754.4 mg
Recetas alternativas
Christmas mince pies
1h 40min
Lamb fillets with pink peppercorn sauce
30min
Sausage sizzle with beer braised onions
1h 15min
Sweet and sour pork
40min
Pork in creamy Marsala wine sauce
25min
Rustic beef tarts
1h
Neroli Pichy's Pork belly with pickled apple and walnut salad
2h
Butterscotch Delight
20min
NZ mustard sauce
15min
Guinness beef pies
2h 15min
Classic christmas fruit mince
1h 10min
Tiger rolls
2h 50min