Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Eggs
- 6 eggs, chilled
- water, to fill (to the 1L fill level)
Scotch Eggs
- 50 g eschalot, cut into halves
- 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 600 g beef, sinew free, cut into pieces (3 cm) and partially frozen
- 2 eggs
- 15 g English mustard
- 70 g dried breadcrumbs
- 1 ½ tsp sea salt
- ½ tsp ground white pepper
- plain flour, to dust
- 1500 g vegetable oil
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 10400.7 kJ / 2485.8 kcal
- Proteína
- 31.6 g
- Carbohidratos
- 10.7 g
- Grasa
- 261.6 g
- Grasa saturada
- 20.4 g
- Fibra
- 1 g
- Sodio
- 754.4 mg
Recetas alternativas
Beef cheek Bourguignon
5h 25min
Onion Pie
2h
Ham and Leek Pies
1h 50min
Family chicken galette
1h 55min
Beef and beer pie
1h 40min
Beef and Beer Pie
1h 40min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Cornish pasties
2h
Meatloaf with onion gravy
1h 30min
Pork pies
2h 20min
Roast beef with Yorkshires and gravy
3h 15min
Meatballs in a sticky plum sauce (TM6)
1h 25min