Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Yorkshire puddings
- 140 g plain flour
- 100 g milk
- 100 g cold water
- 4 eggs
- ½ tsp sea salt
Roast beef with wholegrain mustard crust
- 20 g vegetable oil, plus extra to grease
- 200 g onion, cut into wedges (4 cm)
- 100 g celery, cut into pieces (3 cm)
- 100 g carrot, cut into pieces (3 cm)
- 4 tbsp red wine
- 2000 - 3000 g roast beef (see Tips)
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 1 tbsp wholegrain mustard
- 1 sprig fresh thyme, leaves only
- 650 g water
- 30 g plain flour
- 2 tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 20 g tomato paste
- 1 - 2 dashes Worcestershire sauce
- 1 tsp Vegemite® (optional)
- 2 bunches asparagus, trimmed
- 2 bunches broccolini, trimmed
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 3986.9 kJ / 949.3 kcal
- Proteína
- 120.4 g
- Carbohidratos
- 29.5 g
- Grasa
- 36.5 g
- Grasa saturada
- 12.3 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 997 mg
Recetas alternativas
Cheese Béchamel sauce (TM6)
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Garlic and herb butter
10min
Carrot and swede mash
25min
Rhubarb crumble
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Scotch eggs
50min
Classic trifle
4h
Rosemary and eschalot gravy
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Sage and black garlic butter
10min
Yorkshire Pudding
1h
Victoria sponge cake
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Rachel Shanks's Roast beef with Yorkshires and gravy (TM6)
3h 15min
Lemonade scones
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