Dispositivos y accesorios
Victoria sponge cake
Prep. 15min
Total 1h 20min
10 portions
Ingredientes
Sponge
-
unsalted butter cut into pieces, plus extra to grease170 g
-
caster sugar170 g
-
eggs3
-
self-raising flour170 g
-
baking powder1 tsp
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
natural vanilla extract (optional)1 tsp
Filling
-
jam (strawberry or raspberry - see Tip)100 g
-
pouring (whipping) cream (see Tips)200 g
-
fresh raspberries125 g
-
icing sugar to dust1 tbsp
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portion
Sodio
396.3 mg
Proteína
4.1 g
Calorías
1565.5 kJ /
374.2 kcal
Grasa
22.7 g
Fibra
1.4 g
Grasa saturada
13.8 g
Carbohidratos
39.2 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién podría gustarte...
Christmas mince pies
1h 40min
Viennese whirl mince pies
1h 40min
Chocolate butter cream
10min
Decadent dark chocolate brownies
1h 30min
Easy Chocolate Cake
1h 15min
Butterfly Cakes
1h
Victoria Sponge
1h 10min
Shortbread
1h
Raspberry and Apple Crumble
1h 5min
Classic Flapjack
55min
Scones
30min
Coffee and Walnut Cake
1h 10min