Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 100 g Parmesan cheese, cut into pieces (3 cm)
- 200 g beef mince
- 2 tbsp olive oil
- 1 carrot, cut into pieces (approx. 100 g)
- 1 celery stalk, cut into pieces (approx. 50 g)
- 1 shallot, cut into halves (approx 30 g)
- 250 g risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
- 650 g water
-
1
vegetable stock cube (for 0.5 l)
o 1 tbsp vegetable stock paste, homemade - 300 g tomato passata
- 1 bay leaf, dried
- 1 tsp fine salt
- ½ tsp freshly ground black pepper
- 15 g butter
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2241 kJ / 535 kcal
- Proteína
- 24 g
- Carbohidratos
- 53 g
- Grasa
- 25 g
- Fibra
- 3.1 g
En colecciones
Recetas alternativas
Creamy chicken and sun-dried tomato pasta
30min
Cheeseburger Meatball and potato wedge traybake
1h
Chicken and risoni bake
1h 15min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30min
Baked Chicken Pizzaiola
55min
Broccoli and ham pasta bake
1h
Creamy Mustard Chicken Stew
40min
Chicken and bacon casserole
1h 10min
Sausage and pea risotto
30min
Swedish meatballs and mash
50min
Chicken with sweet potato cheesy crust
1h 15min
Low waste chicken lasagne
1h 30min