Risotto bolognese

Risotto bolognese

4.5 443 valoraciones
Prep. 10min
Total 45min
4 portions

Ingredientes

  • Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)
    100 g
  • beef mince
    200 g
  • olive oil
    2 tbsp
  • carrot cut into pieces (approx. 100 g)
    1
  • celery stalk cut into pieces (approx. 50 g)
    1
  • shallot cut into halves (approx 30 g)
    1
  • risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)
    250 g
  • water
    650 g
  • vegetable stock cube (for 0.5 l)
    1
    1 tbsp vegetable stock paste, homemade
  • tomato passata
    300 g
  • bay leaf, dried
    1
  • fine salt
    1 tsp
  • freshly ground black pepper
    ½ tsp
  • butter
    15 g

Inf. nutricional por 1 portion

Calorías 535 kcal / 2241 kJ
Proteína 24 g
Grasa 25 g
Carbohidratos 53 g
Fibra 3.1 g

¿Le gusta lo que ve?

¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!

Regístrese en nuestra prueba gratuita de 30 días y descubra todo lo que Cookidoo® tiene para ofrecerle. Sin compromiso.

Registrarse gratis Más información


También podría gustarte...