Dispositivos y accesorios
Sausage and pea risotto
Prep. 5min
Total 30min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)100 g
-
olive oil30 g
-
onions cut into halves150 g
-
garlic cloves2
-
chorizo sausage, cut into slices, or other type of dried paprika sausage200 g
-
bacon cubes150 g
-
tomato purée10 g
-
white wine50 g
-
risotto rice (e.g. Arborio or Carnaroli)320 g
-
1 chicken stock cube (for 0.5 l)chicken stock paste1 tbsp
-
water850 g
-
frozen green peas thawed150 g
-
canned sweetcorn kernels drained150 g
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 1 portions
Proteína
23.2 g
Calorías
2586.8 kJ /
618.3 kcal
Grasa
32.8 g
Carbohidratos
55.1 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Starter kit
10 Recetas
Suiza
Suiza
También podría gustarte...
Pastitsio
1 h 30 min
Chorizo meatballs and potato stew (Skinnymixers)
40 min
Chicken chasseur (Skinnymixers)
1 h 50 min
Chicken, Spinach and Leek Risotto
30 min
Meatballs with white wine mushroom sauce
35 min
Chicken and bacon casserole
1 h 10 min
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Risotto bolognese
45 min
Smoked Salmon and Courgette Pasta
35 min
Sausage and Bacon Casserole
50 min
Chicken and risoni bake
1 h 15 min
Baked chicken pizzaiola
55 min