
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Hoisin Sauce
- 2 garlic cloves
- 150 g soy sauce
- 150 g smooth peanut butter
- 80 g dark brown sugar
- 40 g brown rice vinegar
- 50 g sesame oil
- 2 tsp Chinese five spice powder
- 2 pinches ground black pepper
- ¼ tsp ground cayenne pepper
Bao Buns
- ¼ tsp baking powder
- ¼ tsp bicarbonate of soda
- 1 pinch caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 250 g strong white bread flour plus extra for dusting
- 2 tsp dried instant yeast
- 1 Tbsp milk
- 1625 g water
- groundnut oil for greasing
Assembly
- 1 garlic clove
- 5 spring onions 2 cut in 3 pieces, 3 sliced in thin batons (3 cm)
- 30 g sesame oil
- 20 g soy sauce
- 300 - 400 g leftover roast lamb chicken, pork or beef, cut in pieces
- 3 spring onions sliced in thin batons (3 cm)
- ½ cucumber sliced in thin batons (3 cm)
- fresh coriander leaves for garnishing
- sesame seeds for garnishing
- 1 fresh red chilli sliced (5 mm)
- Inf. nutricional
- por 1 piece
- Calorías
- 220 kcal / 923 kJ
- Proteína
- 11.9 g
- Grasa
- 8.7 g
- Carbohidratos
- 22.6 g
En colecciones
Recetas alternativas
Fresh pasta dough
1h
Fresh Pasta Dough
1h
Steamed Bao Buns, Pork Belly and Wasabi Mayo
2h 50min
Gozleme
1h 15min
Spinach and Ricotta Ravioli
1h 30min
Bibimbap (Beef Rice Bowl)
1h 25min
Charcoal bao buns
1h 50min
Teriyaki Marinade
15min
Prawn Dumplings
1h 15min
Teriyaki sauce
25min
Gua bao (braised pork belly in bao buns)
2h
Flour tortillas
1h 10min