Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 70 g brown onion, cut into halves
- 2 garlic cloves
- 1 sprig fresh flat-leaf parsley, leaves only
- 1 sprig fresh basil, leaves only, plus extra for garnishing
- ¼ - ½ fresh red chilli, deseeded if preferred
- 100 g sun-dried tomatoes
- 30 g butter
- 500 g skinless chicken breast fillets, cut into pieces (2-3 cm)
- 250 g pouring (whipping) cream
- 350 g water
- 80 g white wine
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 250 g penne pasta
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2954 kJ / 703.3 kcal
- Proteína
- 40 g
- Carbohidratos
- 56.8 g
- Grasa
- 33.7 g
- Grasa saturada
- 19.8 g
- Fibra
- 6.6 g
- Sodio
- 885.9 mg
Recetas alternativas
Sour cream and chicken enchiladas
1h 10min
Sticky sesame chicken
40min
Chicken Caesar pasta salad
55min
Creamy tomato and salami fettuccine
30min
Chicken pesto pasta
30min
Meatball subs
55min
Butternut and bacon macaroni cheese
1h 30min
Chicken with spinach and almond pesto tagliatelle
35min
Paprika chicken with sour cream sauce
1h 15 min
Paprika chicken with creamy paprika sauce
40min
Chorizo and chicken pasta
50min
Low waste chicken lasagne
1h 30min