Chicken teriyaki
TM6

Chicken teriyaki

4.6 ( 1.5K valoraciones )

Ingredientes

  • 30 g olive oil
  • 250 g skinless, boneless chicken thighs cut into thin strips (5 mm thickness)
  • 30 g eschalots cut into slices
  • 100 g red capsicum deseeded and cut into pieces (2-3 cm)
  • 50 g carrot cut into matchsticks
  • 30 g snow peas trimmed
  • 120 g broccoli broken into florets
  • 10 g fresh ginger peeled
  • 10 g garlic cloves
  • 70 g tamari (see Tips)
  • 30 g honey
  • 2 tsp gluten free cornflour
  • 2 tsp water
  • sesame seeds for sprinkling
  • fresh coriander leaves, for garnishing (optional)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
273.2 kcal / 1147.5 kJ
Proteína
17.9 g
Grasa
16.4 g
Carbohidratos
11.9 g
Fibra
4.3 g
Grasa saturada
2.8 g
Sodio
893.3 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas