Dispositivos y accesorios
Apple and sage stuffing
Prep. 10min
Total 10min
450 gram
Ingredientes
-
garlic cloves2
-
brown onion (approx. 150 g), cut into halves1
-
butter40 g
-
Granny Smith apples core removed and cut into quarters2
-
fresh sage leaves8
-
verjuice or white wine vinegar1 tbsp
-
day old bread (approx. 3-4 slices), torn into pieces (3 cm)160 g
-
sea salt to taste2 pinches
-
ground black pepper to taste2 pinches
Dificultad
fácil
Inf. nutricional por 450 gram
Sodio
1300.1 mg
Proteína
23.4 g
Calorías
3753 kJ /
891 kcal
Grasa
36 g
Fibra
24.3 g
Grasa saturada
21.6 g
Carbohidratos
108 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Festive Flavour
105 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Apple Sauce
15min
Stewed apples with walnut crumble topping
25min
Stewed apples
25min
Feijoa chutney
1h 15min
Traditional gravy
25min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Macaroni cheese with a crunchy topping
1h 10min
Cranberry bacon stuffing
10min
Tomato soup with ham and cheese wands
1h 20min
Brandy butter
10min
Simple gluten free herb gravy
20min
Pear and peach crumble
50min