Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 40 g vegetable oil
- 3 tsp garlic paste (see Tips)
- 1 ½ tsp ginger paste (see Tips)
- 50 g eschalot, cut into halves
- 1 fresh tomato, cut into quarters
- ¼ tsp ground turmeric
- ¼ - ½ tsp Kashmiri chilli powder
- 1 tsp ground cumin
- 1 tsp ground coriander
- 2 tsp black mustard seeds
- 400 g coconut milk
- ½ tsp salt
- 1 tbsp tamarind paste (see Tips)
- 450 g raw prawns, peeled and with tails intact (see Tips)
- fresh coriander leaves, for garnishing
- lemons, cut into wedges, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1747 kJ / 415.8 kcal
- Proteína
- 28.1 g
- Carbohidratos
- 8.2 g
- Grasa
- 31.8 g
- Grasa saturada
- 14.1 g
- Fibra
- 5 g
- Sodio
- 805.2 mg
En colecciones
Recetas alternativas
Coconut lamb curry
2h
Chicken 65 and green chutney
1h 5min
Goan fish and tamarind curry with coconut rice
1h 15min
Madras curry powder
15min
Beef madras
1h 30min
Chicken korma
45min
Keralan Fish Curry
30min
Prawn and chicken laksa
40min
Lamb saag
1h 30min
Thai green chicken curry
30min
Rogan josh
1h 35min
Coconut fish curry
1h 10min