Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 200 g jasmine rice
- 240 g boiling water, plus extra to soak
- 80 - 100 g Thai red curry paste
- 400 g coconut milk
- 220 g canned bamboo shoots, cut into slices
- 3 makrut lime leaves
- ¼ tsp sea salt
- 600 g skinless chicken thigh fillets, cut into thirds
- 30 g palm sugar or light brown sugar
- 2 tbsp fish sauce
- 100 g frozen green peas
- 100 - 200 g broccoli, cut into florets
- 20 fresh Thai basil, leaves only, to garnish
- fresh long red chilli, cut into thin slices, to garnish
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2814.8 kJ / 672.8 kcal
- Proteína
- 32.8 g
- Carbohidratos
- 65.2 g
- Grasa
- 28.1 g
- Grasa saturada
- 17.6 g
- Fibra
- 4.8 g
- Sodio
- 1270.1 mg
Recetas alternativas
Creamy beef curry
1h 15min
Chicken Buddha bowl (Thermomix® Cutter, TM6)
1h
Beef and cashew nut yellow curry
25min
Murgh makhani (Butter chicken - TM6)
1h 15min
Coleslaw (Thermomix® Cutter)
10min
Baked Chicken Pizzaiola with Thermomix® Cutter (TM6)
55min
Five spice chicken with asparagus and pea salad
2h 10min
Creamy chicken curry and rice
45min
Butterflied chilli lemon chicken and rice
1h 45min
Beer batter fish
Ninguna calificación
Soto Ayam (Turmeric chicken soup)
55min
Moroccan chicken tagine with pearl couscous
35min