Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 90 g unsalted butter, chilled and cut into pieces, plus extra to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Grasa
- 28 g
- Grasa saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 402.3 mg
Recetas alternativas
Peanut butter and chocolate custard
15min
Family chicken galette
1h 55min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Filo spinach slice
55min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25 min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Leek and ham tart
1h 55min
Chicken and spinach enchiladas
40min
Spinach dumplings with tomato ragout
1h
Ham and zucchini quiche
1h 45min