Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- unsalted butter, to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Grasa
- 28 g
- Grasa saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 402.3 mg
Recetas alternativas
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, TM6)
55min
Beetroot carpaccio (Thermomix® Cutter)
Ninguna calificación
Family chicken galette
1h 55min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
Fresh tomato tart
40min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20min
Silverbeet and mushroom pasta (TM6)
30min
Leek and ham tart
1h 55min
Edna's lemon curd tea cakes
30min
Caramelised leek and feta tart
2h 25 min