Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- unsalted butter, to grease
- 180 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg yolk
- 30 g chilled water
Filling
- 20 g oil
- 300 g leek, white part only, cut into slices (1-2 cm)
- 20 g brown sugar
- 10 g white vinegar
- 200 g pouring (whipping) cream
- 3 eggs
- 1 - 2 pinches sea salt, to season
- 1 - 2 pinches ground black pepper, to season
- 70 g Danish feta, crumbled
- 100 g cherry tomatoes, mixed, sliced as desired
- 8 anchovy fillets (optional)
- fresh flat-leaf parsley, leaves only, to garnish
- mixed salad leaves, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1589.2 kJ / 378.4 kcal
- Proteína
- 9.5 g
- Carbohidratos
- 22.1 g
- Grasa
- 28 g
- Grasa saturada
- 15.7 g
- Fibra
- 2 g
- Sodio
- 402.3 mg
Recetas alternativas
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15 min
Flaky salmon pie with herb dressing
40 min
Family chicken galette
1h 55min
Middle Eastern lamb pizza pie (TM6)
2h
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2h 40 min
Slow-cooked eggplant pasta sauce
5h 40 min
Fresh tomato tart
40 min
Leek and ham tart
1h 55min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Mini lemon curd tarts
2h 20min
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Pumpkin and ricotta cannelloni
1h 20 min