Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 100 g unsalted butter, plus extra for greasing
- 200 g baker's flour, plus extra for dusting
- 100 g ricotta, well drained (see Tips)
- 1 tsp baking powder
- 1 tsp salt
Filling
- 200 g Gouda cheese, cut into pieces (3 cm)
- 350 g leeks, trimmed and cut into rings (approx. 5 mm)
- 400 g water
- 150 g pouring (whipping) cream
- 4 eggs
- 100 g ham, cut into pieces (2 cm), (see Tips)
- ¼ tsp ground black pepper
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground nutmeg
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1792.5 kJ / 426.8 kcal
- Proteína
- 18.7 g
- Carbohidratos
- 20.7 g
- Grasa
- 29.9 g
- Grasa saturada
- 17.9 g
- Fibra
- 2.4 g
- Sodio
- 1072.4 mg
Recetas alternativas
Beef cobbler with polenta dumplings
1h 30 min
Pascualina
1h 45 min
Sweet potato quiche with prosciutto
1h 15 min
Asparagus tart with sour cream pastry
2h
Cheesy polenta with vegetable ragù
1h 20 min
Spinach and chorizo filo pies
45 min
Family chicken galette
1h 55min
Ravioli with zucchini sauce
35 min
Ham and zucchini quiche
1h 45 min
Caramelised leek and feta tart
2h 25min
Ruvani Govender's Gourmet beef and potato curry pie
3h 5min
Caramelised leek and feta tart (TM6, Maria Stuart)
2h 25min