Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
Pastry
- 130 g raw sugar
- 200 g unsalted butter, chilled, cut into small pieces
- 380 g plain flour, plus extra to dust
- 1 egg
- 1 tsp ground cardamom
- 1 pinch sea salt
- 20 g water
Peach filling
- 40 g shelled pistachios, unsalted (see Tips)
- 2400 g canned peaches, 3 large cans, drained (approx. 1650 g after draining)
- 1 tbsp freshly squeezed lemon juice
- 1 ½ tbsp cornflour
- 2 tbsp rum (optional)
- 1 tsp vanilla bean extract
- 1 tsp ground cardamom
- 1 - 2 pinches sea salt
- plain flour, to dust
- egg yolk, beaten, to brush
- raw sugar, to sprinkle
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 2654.9 kJ / 634.5 kcal
- Proteína
- 8.7 g
- Carbohidratos
- 99.9 g
- Grasa
- 23.7 g
- Grasa saturada
- 13.4 g
- Fibra
- 5.9 g
- Sodio
- 68.6 mg
Recetas alternativas
Caramel and macadamia cheesecake (Brett McGregor)
7h 10min
Spiralized Carrots and Apple Salad with Feta Cheese and Nuts
Ninguna calificación
Rye kaiser rolls
26h 30min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Little citrus puddings (Diabetes)
24h 30min
Orange Curd Tart
1h 20min
Blueberry Coffee Cake
1h
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6h 30min
Hazelnut banana bread
1h 15min
Pear and chocolate frangipane
2h
Cherry and peach loaf
1h 55min
Blueberry Bundt Coffee Cake
1h 45min