Dispositivos y accesorios
Black rye bread
Prep. 15min
Total 2h 35min
12 slices
Ingredientes
-
water250 g
-
brown sugar (see Tips)20 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
olive oil20 g
-
apple cider vinegar30 g
-
baker's flour plus extra to dust300 g
-
rye flour100 g
-
black cocoa powder (see Tips)30 g
-
dried fennel seeds1 tsp
-
salt1 ¼ tsp
-
water to brush
Dificultad
medio
Inf. nutricional por 1 slice
Sodio
245.3 mg
Proteína
4.7 g
Calorías
624.1 kJ /
149.2 kcal
Grasa
2.6 g
Fibra
2.6 g
Grasa saturada
0.5 g
Carbohidratos
27.9 g
¿Le gusta lo que ve?
¡Esta receta y más de 100 000 otras le esperan!
Registrarse gratis Más informaciónTambién incluido en
Black limited edition Thermomix®
16 Recetas
Australia y Nueva Zelanda
Australia y Nueva Zelanda
También podría gustarte...
Miso dressing
5min
Seeded bread loaf
3h 20min
Healthy chocolate mousse
10min
Beetroot and horseradish relish
50min
Sourdough potato bread
5h
Chocolate Babka
3h
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Sweet and spicy beef short ribs with polenta
4h 25min
Rye seed loaf
28h 10min
Aubergine mille-feuille with yoghurt and mustard sauce
40min
Cherry pickin' gelato
4h 35min
Rhubarb and blackberry breakfast tart
2h 20min