
Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 256.8 kcal / 1078.4 kJ
- Proteína
- 1.9 g
- Grasa
- 2.7 g
- Carbohidratos
- 49.5 g
- Fibra
- 6.3 g
- Grasa saturada
- 0.2 g
- Sodio
- 4.3 mg
Recetas alternativas
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Christmas spice mix
5min
Chilli pineapple with coconut crumbs (TM6)
3h 35min
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Rare beef steak with herb garlic butter
2h 15min
Saffron and cardamom poached pears
40min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous vide rare beef steak with béarnaise sauce (TM5)
2h 20min
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Yoghurt with red berry coulis
13h 20min