Dificultad
La mayor parte de nuestras recetas son fáciles. Las clasificadas con dificultad “media” o “avanzada” requieren un poco más de tiempo o habilidad para cocinar.
Tiempo de preparación
Este es el tiempo que necesitas para preparar esta comida.
Tiempo total
Este es el tiempo que se tarda en preparar esta comida de principio a fin: marinado, cocinado, enfriado, etc.
Porciones
Aquí se muestran las raciones de la receta.
Ingredientes
- 120 g white sugar
- 1 tsp natural vanilla extract
- 1 ½ tsp ground cinnamon
- 50 g water
- 4 Buerre Bosc pears (firm), peeled, cored and cut into halves (see Tips)
- water, to fully submerge bags (not higher than the 2L maximum fill level)
- 30 g lemon juice (approx. ½ lemon) or 1 level tsp ascorbic acid powder
- flaked almonds, toasted, to serve
- Inf. nutricional
- por 1 portion
- Calorías
- 1078.4 kJ / 256.8 kcal
- Proteína
- 1.9 g
- Carbohidratos
- 49.5 g
- Grasa
- 2.7 g
- Grasa saturada
- 0.2 g
- Fibra
- 6.3 g
- Sodio
- 4.3 mg
Recetas alternativas
Sous vide chicken ballotine with red capsicum sauce (TM6)
2h 5min
Chocolate and strawberry domes
51h
Sous-vide strawberries with white chocolate mousse
2h
Sous-vide rare beef steak with béarnaise sauce
2h 20min
Sous vide fillet steak with gin and peppercorn sauce
2h 20min
Sous vide pears with cinnamon sauce (TM5)
2h
Bananas with coconut cinnamon sauce
30min
Steamed orange puddings
1h 25min
Spiced cherry brioche wreath
2h 20min
Red capsicum and paprika hollandaise sauce
15min
Sous vide salmon with avocado cream (TM6)
1h 5min
Browned onions (200 g)
20min