Curried pickled fish
TM6 TM5 TM31

Curried pickled fish

4.2 (5 valoraciones )

Ingredientes

Curry sauce

  • 1 ½ tbsp cornflour
  • 2 tbsp water
  • 20 g vegetable oil
  • 2 onions, cut into thin slices
  • 1 tsp ground cumin
  • ¼ tsp black peppercorns
  • 3 dried bay leaves
  • 1 tsp ground turmeric
  • 1 ½ tbsp curry powder
  • 400 g apple cider vinegar
  • 200 g light brown sugar
  • 1 tsp sea salt

Fried fish

  • 100 g plain flour
  • sea salt, to season
  • ground black pepper, to season
  • 3 eggs
  • vegetable oil, to deep fry
  • 600 g hoki fillets or flaky white fish of choice (approx. 6 fillets or pieces - see Tips)

Inf. nutricional
por 1 portion
Calorías
1647.2 kJ / 393.7 kcal
Proteína
22.4 g
Carbohidratos
55.2 g
Grasa
8.3 g
Grasa saturada
1.4 g
Fibra
2.6 g
Sodio
418.2 mg

¿Te gusta lo que ves? ¡Esta receta y otras más de 80 000 te están esperando!

Registrarse gratis

Regístrate en la prueba gratuita de 30 días y descubre el mundo de Cookidoo®. Sin compromiso.

Más información

Recetas alternativas